Atlasi i varieteteve të hudhrave

Rreth projektit

Qëllimi i kësaj faqeje interneti është të grumbullojë informacione gjithëpërfshirëse për shumëllojshmërinë e varieteteve të hudhrave në të gjithë botën, si dhe të krijojë një portofol të furnizuesve të cilësisë së lartë dhe të besueshëm të hudhrave, si për mbjellje, ashtu edhe për konsumim.

Ndajeni me të tjerë varietetin tuaj të hudhrave!

A rrisni ndonjë varietet rajonal apo vendas të hudhrave? Na dërgoni fotografi dhe informacione rreth këtij varieteti. Ne me shumë kënaqësi do ta shtojmë në Atlasin e varieteteve të hudhrave!

Do të jemi shumë të lumtur, nëse mund të ofroni disa zhardhokë, thelpinj apo qepëza në Bankën tonë të farave dhe bimëve. Ne do ta shumojmë varietetin dhe më pas do ta ndajmë me entuziastë të tjerë të hudhrave.

Registration in the mailinglist

Your email:
Your country
Your language

We are sorry, but after we have add 31 new garlic varieties, this site worked very slowly. We have therefore reduced number of varieties and we are working on to publish those 31 varieties again and keep our website work fast. In the meantime, some of those new varieties you can see here. Thank you for your patient.

Copyright © 2015–2018 Atlasi i varieteteve të hudhrave Lista e varieteteve të hudhrave
Follow us on Facebook
Ndryshimet e fundit: 25. janar 2018